Private apartment 5

This space with lots of natural light is created for young and urban couple with refined taste. The colors in the apartment are similar one to another so that they create cozy and pleasant atmosphere to live in. The Investors were so brave that the aloud the designer to experiment with shapes as the shelve “cloud” was born, which with its large dimensions was nоt enough to put all the books they own, so unfortunately they had to make a selection. Also intеresting moment here are the three hanging lights in different colors over the dining table. Also there was an intervention on the ceilings in all three rooms so the high ceiling will be decorated somehow and the lost of energy will be saved.

Author

  • Elena Martinovska

Photography

  • Andrijana Tilic

Year of realization

  • 2013