Стан бр.28

Овој стан е изработен во индустриски стил со поп-арт сегменти. Доминираат темни бои на ѕидовите и подот, а се вметнати маслинесто зелени делови како и жолти детали како ретро фрижидер и дел од комодата за телевизорот во дневната соба. Бањата е модерна со чисти форми и плочки калаката на ѕидовите и емитација на бродски под на подот.

Автори

  • Елена Мартиновска, Дипл.инж.арх.
  • Маријана Николовска, М-р Арх.

3д визуелизација

  • Маријана Николовска, М-р Арх.

Локација

  • Скопје

Година

  • 2019