Стан бр.16

Овој простор го дефинираат внимателно одбраните материјали и темните бои како би постигнале ефект на полуксузен стил. Користени се фурнир орев, гранит и цигла. Ѕидот во ходникот е со декор лајсни и е обоен во маслинасто зелена за да даде малку поинаква слика на целиот ентериер. Исто така изборот на мебел е во контекст на стилот и карактерот на инвеститорот.

Автор

  • Елена Мартиновска, Дипл.инж.арх.

Соработници

  • Сандра Костадинова, дизајнер
  • Славица Макаровска, М-р Арх.

3д визуелизација

  • Сандра Костадинова, дизајнер

Локација

  • Скопје

Година

  • 2017