Хостел Гет Ин Хостел Скопје

Хостелот Гет ин е сместен во автентична куќа во високи плафони и прозорци во срцето на Скопје. Дизајниран е претежно во индустриски стил со доза на ретро моменти за да би се доловила пријатната атмосфера како што му доликува на ваков тип на објект. Боите на ентериерот се одбрани според логото на брендот, а деталите се внимателно селектирани уникатни парчиња на стар мебел.

Автор

  • Елена Мартиновска

Фотографија

  • Васе Аманито Петровски

Година на реализација

  • 2016

Површина

  • 120 м2