Хостел „Гет Ин“

Хостелот Гет ин е сместен во автентична куќа во високи плафони и прозорци во срцето на Скопје. Дизајниран е претежно во индустриски стил со доза на ретро моменти за да би се доловила пријатната атмосфера како што му доликува на ваков тип на објект. Боите на ентериерот се одбрани според логото на брендот, а деталите се внимателно селектирани уникатни парчиња на стар мебел.

Автор

  • Елена Мартиновска, Дипл.инж.арх.

Фотографија

  • Васе Аманито Петровски

Површина

  • 120 м2

Локација

  • Општина Центар, Скопје

Интернет адреса

  • www.getinnskopjehostel.com

Година

  • 2016