Стан бр.29

Овој проект е дизајниран во омилениот стил на Метатет студио, скандинавскиот, кој изобилува со чисти форми и малку боја во целиот простор. За да се достигне уникатност и дозата еклектичност што е наше одбележје, одбран е тепих со класичен дезен во дневата соба, а за во кујната и бањата е одбрана маслинесто зелена боја.

Автори

  • Елена Мартиновска, Дипл.инж.арх.
  • Маријана Николовска, М-р Арх.

3д визуелизација

  • Маријана Николовска, М-р Арх.

Локација

  • Скопје

Година

  • 2020