Стан бр.33

Овој простор е наменет за живеење и за уживање во исто време. Сопственикот на истиот е љубител на книгата и затоа беше важно да се оформи посебен простор за боравок, посебен за читање. Како што може да се забележи, нема класична дневна соба и простор за гледање телевизија. Стилот е спој на модерното и рустичното според материјалите што се користени, додека пак расветата е во индустриски стил.

Автори

  • Елена Мартиновска, Дипл.инж.арх.
  • Маријана Николовска, М-р Арх.

Соработник

  • Фросина Ангелеска, архитект

3д визуелизација

  • Маријана Николовска, М-р Арх.

Локација

  • Горна Матка, Скопје

Година

  • 2020