Книжарница Супер Нова

Автори

  • Елена Мартиновска, Дипл.инж.арх.
  • Ивана Пекевска, М-р Арх.
  • Маријана Николовска, М-р Арх.

3д визуелизација

  • Ивана Пекевска, М-р Арх.

Фотографија

  • Владимир Секуловски

Локација

  • ул. Методија Шаторов Шарло, нас.Аеродром, Скопје

Интернет страница

  • https://www.novaoffice.mk/super-nova-shop/

Година

  • 2021