Стан бр.14

Дизајнот на овој простор беше инспириран од стан бр.6 на Метатет студио, по барање на клиентката. Нејзината импресионираност од кујната на овој стан не натера истиот дизајн на елементите да го прилагодиме на новиот простор. Ѕидните плочки се понов модел од истата колекција и бренд. Трпезаријата и дневната се со мебел со потемни тонови како би му дале тежина и длабочина на просторот.

Автор

  • Елена Мартиновска, Дипл.инж.арх.

3д визуелизација

  • Сандра Костадинова, дизајнер

Локација

  • Дебар

Година

  • 2016